Skip to main content

DrupalCon Pariisissa syyskuussa 2009

Seuraava maailmanlaajuinen Drupal-tapahtuma Euroopassa tapahtuu Pariisissa syyskuun ensimmäisen puoliskon aikana 2009. Drupal Association valitsi perjantaina Suomen aikaa Pariisin muiden vahvojen ehdokkaiden Maastrichtin ja Colognen edelle.

Pariisiin on Suomesta loistavat yhteydet, joten toivottavasti Suomesta saadaan tällä kertaa isompi joukko osallistujia mukaan. Edellisessä Euroopan DrupalConissa Unkarin Szegedissä meitä oli neljä suomalaista, ja Washingtoniinkin näyttäisi lähtevän kaikista pohjoismaista vain alle kymmenen ihmistä.

DrupalConissa on tarjolla ohjelmaa osallistujille aina aloittelijoista Drupal ammattilaisiin asti. Tapahtuma jakautuu useampaan samanaikaiseen trackkiin, ja lähes poikkeuksetta ainakin jostain trackistä löytyy todellisia helmiä. Osallistujia tapahtumassa on luultavasti 700-1 200 henkeä, joten parempaa paikkaa luoda uusia Drupal-kontakteja saa hakea. Lisäksi tarjolla on isäntämaan tyyliin hyvää ruokaa ja viiniä, kuinkas muuten...

Tarkka päivämäärä on jo päätetty, mutta paikasta odotetaan vielä vahvistusta. Luultavasti tarkempia yksityiskohtia ajasta ja paikasta julkaistaan kuitenkin jo lähiaikoina. Pariisissa nähdään!