Skip to main content

Palvelut

Konsultointi

Autamme asiakkaitamme esimerkiksi järjestelmien ja toimittajien valinnoissa. Voimme osallistua tarjouspynnön laatimiseen ja tarjousten arviointiin.

Suunnittelu

Voimme ottaa osan suuremmasta projektista, ja suunnitella sen toteutuksen, tai suunnitella pienemmän projektin toteutuksen kokonaan.

Projektinhallinta

Toimimme projektin johtotehtävissä halliten kokonaishanketta asiakkaan puolesta. Autamme tarvittaessa alihankintasopimusten tekemisessä ja toimittajien valvomisessa. Voimme myös suorittaa laatuarviointia toimitetuille tuotoksille.

Arviointi

Olemme arvioineet järjestelmien ja toimittajien soveltuvuutta asiakkaidemme käyttöön jo vuosia. Meillä on kokemusta sekä teknisen soveltuvuuden, osaamisen, että arvon määrittämisestä. Olemme tehneet myös teknistä due dilligence työtä yritysjärjestelyitä varten.

Toteus

Voimme ostaa asiakkaan puolesta toteustyötä verkostostamme. Voimme tarjota toteuttajia eri puolilta maailmaa tarpeiden mukaan.

Koulutus

Järjestämme tilauksesta useita eri koulutuksia ja jonkin verran julkisia koulutuksia.

Meillä on yli kymmenen vuoden ja satojen projektien kokemus verkkopalveluiden teknisestä suunnittelusta ja projektien hallitsemisesta.