Skip to main content

Yritys

Moana on ohjelmistokehityksen ja projektinhallinnan konsultti. Olemme yhteisöpalveluiden, sisällönhallinnan ja asiakkuudenhallinnan teknologioiden erityisosaajia verkkopohjaisissa teknologioissa. Meillä on syvällinen osaaminen alan keskeisissä avoimen lähdekoodin teknologioissa ja tuotteissa.

Moanan toiminta-ajatus on käyttää hankkeissaan vähemmän, kokeneempia ja pätevämpiä avainhenkilöitä. Toimintamme on mallinnettu ketterien menetelmien ja tuloksien ympärille. Investoimme jatkuvasti osaamisemme kehittämiseen sekä tehokkaiden ja tarkoituksenmukaisten työtapojen ja työvälineiden käyttöön. Toimintamallimme painottuu virtuaaliseen verkostoon, jossa teemme töitä yhdessä alansa parhaiden osaajien kanssa ympäri maailman.

Projektiemme koko vaihtelee muutaman viikon konsultointi- tai suunnittelutoimeksiannoista aina vuosien mittaisiin järjestelmä- ja muutoshankkeisiin. Toimimme tyypillisesi usean toimittajan hankkeissa joko määrätyllä vastuulla tai hankkeen vetäjänä. Teemme korkeintaan 2-3 suurempaa projektia samanaikaisesti varmistaen näin töidemme laadun ja resurssien riittävyyden.

Moana on Vesa Palmun vuonna 2005 perustama yritys.